Cart

 

Elcykel - Prøv din nye el cykel her

BEMÆRK! Prisen på hver elcykel er inkl. batteri hos os!

Hører du til dem, som sætter pris på at cykle til arbejdet, tage ned at handle eller cykle en tur for rekreationens skyld, men ikke længere orker det eller har bentøjet til at slås med bakker og hård vestenvind? Så er løsningen en elektrisk cykel. Med en el cykel kan man fristes til at sige, at der er garanteret medvind på alle cykelstier. Den fungerer i al sin enkelthed ved hjælp af en elektromotor, som hjælper med fremdrift, når der samtidig trædes i pedalerne. Der er altså ikke tale om en cykel, som bringer dig fra A til B, uden at du selv skal arbejde lidt for det. Men arbejdet bliver meget nemmere!

En elcykel kan give dig en frihed, som måske ikke helt er muligt på en traditionel cykel. Samtidig skåner du miljøet, når du vælger en el cykel frem for transportmidler som biler eller knallerter. Du kommer ubesværet rundt til alle dine gøremål og får oven i købet motion.

 

Hvorfor købe el cykel hos eCykler?

I år 2000 blev eCykler a/s etableret, og i dag kan du besøge os både online og i vores fire fysiske cykel-butikker, som alle har egne værksteder med dygtige mekanikere. Vi er altså ikke bare et firma, der er opstået, fordi det pludselig er blevet moderne at købe en el cykel. Vi besidder et MEGET stort udvalg, har solgt rigtig mange el cykler og har derved fået den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at vejlede dig i købet af den helt rigtige elcykel. Orienter dig online og besøg os i butikken 2610 Rødovre eller 4250 Fuglebjerg, hvor du kan få en prøvetur samt en god snak om, hvilken elcykel der er den bedste for dig. 

Dertil kommer, at vi giver 3 års garanti på alle vores cykler – også el-cykler.
 Og så har vi åbent hver søndag i vores Islev/Rødovre-afdeling. Det giver os god tid til at betjene dig, når du har tid. Se åbningstider og find din lokalafdeling her.

 

Kig dig omkring på siden og find din nye elcykel i dag!